Op dit moment hebben de volgende vacatures:

Vacature Makelaar (RMT en KRMT)

image

Vestigingen
(nieuw te openen of bestaande)
Utrecht, Rotterdam, Eindhoven, Delft, Hoek van Holland, Zoetermeer, Leiden, Den Haag, Rotterdam, Dordrecht, Eindhoven, Den Bosch, Breda, Amsterdam, Alkmaar, Hilversum, Ede, Apeldoorn, Nijmegen, Utrecht, Amersfoort, Hengelo, Zwolle, Heerlen, Roermond, Heerenveen, Groningen, Den Haag, Almere en Middelburg.

Jouw functie
Je voert klantgericht zelfstandig makelaarsactiviteiten in de breedste zin van het woord uit: het verwerven, het begeleiden, het bemiddelen en het uitvoeren van aan- en verkoop, huur en verhuur van (bedrijfs-)onroerend goed en het doen van waardebepalingen. Daarbij zorg je voor een continue kwaliteit en verzorg je de administratieve processen volgens de kwaliteitsstandaarden van iBlue. Je bent actief in het aangaan en onderhouden van een breed en gefundeerd netwerk van relaties. Je bent geïnteresseerd in marketing en het doen van (marketing)acties waardoor je nieuwe opdrachten verwerft.

Dit hebben wij te bieden
Je krijgt uitdagend werk in een hecht team van collega's die voor elkaar klaar staan in een ambitieuze en snel groeiende organisatie. Je bent dagelijks bezig met een interessant product: wonen! Je hebt bij iBlue volop doorgroeimogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de functie van Kantoorleider. Maar je kunt ook specialist worden in je vak en nieuwe collega's gaan begeleiden tijdens hun inwerkperiode. En je krijgt een prima pakket aan arbeidsvoorwaarden!

Wat verwachten wij van je?
Om voor de voor de functie van Makelaar in aanmerking te kunnen komen, beschik je over HBO in denk- en werkniveau en ben je gecertificeerd als NVM makelaar (RMT) of als kandidaat makelaar (KRMT). Je bent verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe opdrachten, realiseren van omzet, onderhouden van een goed netwerk in de regio, het verwerven van opdrachten en het onderhouden van contacten met grote opdrachtgevers. Je voelt enthousiasme voor klantgericht makelen, hebt voldoende visie om een strategie uit te stippelen en beschikt over een besluitvaardige, resultaatgerichte instelling. Omdat je dagelijks met allerlei mensen op allerlei niveaus te maken hebt, vragen we naast goede sociale en communicatieve vaardigheden ook stressbestendigheid en een flexibele instelling. Dat je over een gezonde dosis ambitie beschikt, maken we al op uit het feit dat je serieuze belangstelling voor deze baan hebt.

Open sollicitatie sturen?

Vind je tussen de vacatures niet de gepaste uitdaging, breng ons dan op de hoogte van je capaciteiten en belangstelling. Mail je CV en motivatie naar:

werkenbij@iblue.nl

iBlue partners