Heeft u vragen over een dienst van iBlue.
Neem dan, tijdens kantooruren, contact op met het iBlue Serviceteam: 088 700 7007.
Of stel uw vraag online.
Stel uw vraag

De voordelen van iBlue

De keuze om uw huis te verkopen, brengt veel vragen met zich mee. Is het de juiste tijd om te verkopen? Hoe krijgt u de maximale verkoopprijs voor uw huis? Wilt u zelf verkopen of is een makelaar toch handig? Bij iBlue krijgt u antwoord op al uw vragen.

  1. Oriënteren
  2. 1. Online omgeving
  3. 2. Vrijblijvend advies
  4. 3. Maximale prijs
  5. 4. Meer zekerheid
  6. 5. Begeleiding

1. Gratis online omgeving 

Als u overweegt uw huis te verkopen, meld u zich dan gratis aan voor Mijn iBlue. En maak direct gratis uw huisprofiel aan. U kunt dan onder andere zien wat de prijsontwikkeling in uw buurt is. En hoe snel de huizen daar verkocht worden.

2. Vrijblijvend advies van makelaar 

Heeft u vragen over de verkoop van uw huis? iBlue neemt graag contact met u op en adviseert u, geheel vrijblijvend, over de vraagprijs en de te nemen stappen. U kunt ook kiezen voor vrijblijvend advies bij u thuis.

3. Begeleiding door deskundige makelaar 

Als u uw huis wilt verkopen met de hulp van een makelaar, schakel dan iBlue in. iBlue hanteert een overzichtelijk verkoopproces. Zo weet u altijd precies weet wat uw makelaar voor u doet. Zo houdt u volledige controle over de verkoop van uw huis.

4. De maximale prijs voor uw huis 

Dankzij de expertise van uw iBlue makelaar, krijgt u altijd de maximale verkoopprijs voor uw huis. iBlue makelaars halen een hogere opbrengst voor huizen dan gemiddeld.

5. Meer zekerheid 

Uw iBlue makelaar houdt u altijd op de hoogte over welke stappen er ondernomen worden. Voor de verkoop van uw huis weet u altijd waar u aan toe bent. Transparant en overzichtelijk. En komt u nooit voor verrassingen te staan.