Heeft u vragen over een dienst van iBlue.
Neem dan, tijdens kantooruren, contact op met het iBlue Serviceteam: 088 700 7007.
Of stel uw vraag online. Stel uw vraag

De voordelen van iBlue

Het kopen van een huis brengt heel wat vragen met zich mee. Welk openingsbod moet u uitbrengen? Wat is de juiste onderhandelingsstrategie? Bij iBlue krijgt u antwoord op al uw vragen en meer.

  1. 1. Online omgeving
  2. 2. Advies
  3. 3. Transparant
  4. 4. Meer ervaring
  5. 5. Scherpste prijs

1. Gratis online omgeving 

Gratis online omgeving

Als u er aan denkt een huis te kopen, wilt u zich eerst rustig kunnen oriënteren. Meld u gratis aan voor Mijn iBlue. Hier kunt u zich oriënteren op bijna alle koophuizen in Nederland. U krijgt toegang tot NVM database.

2. Vrijblijvend advies van makelaar 

Vrijblijvend advies van makelaar

Heeft u een huis op het oog? U kunt direct actie ondernemen door telefonisch contact op te nemen met iBlue makelaars. U krijgt dan geheel vrijblijvend een aankoopindicatie. U bepaalt vervolgens zelf of u een makelaar in de arm wilt nemen of niet.

3. Transparante dienstverlening 

Transparante dienstverlening

Bij iBlue bepaalt u hoeveel makelaar u nodig heeft. iBlue biedt een zeer aantrekkelijk aankooppakket. Welk pakket u ook kiest, u heeft inzicht in elke stap die uw makelaar neemt. Zo bent u altijd op de hoogte. Transparant en overzichtelijk.

4. Een huis kopen met meer ervaring 

Een huis kopen met meer ervaring

Bij uw iBlue makelaar kunt u vertrouwen op betrouwbare kennis en kunde. Uw makelaar is op de hoogte van de verschillende onderhandelingsstrategieën en kan zo de scherpste aankoopprijs voor u uitonderhandelen. 

5. De scherpste aankoopprijs 

De scherpste aankoopprijs

Door de kennis en ervaring van de iBlue makelaar profiteert u van de scherpste aankoopprijs. Uw makelaar kent de ontwikkelingen in de markt en de juiste onderhandelingsstrategieën.