Over hulp bij verkoop

Heeft u vragen over een dienst van iBlue? Neem dan, tijdens kantooruren,
contact op met het iBlue Serviceteam:  088 700 7007.
Of stel uw vraag online.

Stel uw vraag

Het verkoopproces

Uw huis verkopen doet u in 5 stappen. U kunt zelf een start maken met de verkoop door u aan te melden bij Mijn iBlue. Heeft u verder in het verkoopproces deskundig advies nodig? Uw iBlue makelaar helpt u graag verder.

  1. Oriënteren
  2. 1. In verkoopname
  3. 2. Bezichtiging
  4. 3. Onderhandeling
  5. 4. Koopakte
  6. 5. Overdracht

In verkoopname 

step

U wilt uw huis verkopen tegen de juiste verkoopprijs en in een zo kort mogelijke tijd. In Mijn iBlue kunt u een profiel aanmaken van uw huis. U krijgt dan direct een overzicht van de concurrerende huizen en de prijsontwikkeling in uw buurt.

Bezichtiging 

step

Bij iBlue bepaalt u zelf hoeveel makelaar u nodig heeft. Zo kunt u alle bezichtigingen zelf doen, of u alleen ’s avonds en uw makelaar overdag, of u geeft alles uit handen aan uw iBlue makelaar.

Onderhandeling 

step

De onderhandeling is een belangrijke stap in het verkoopproces. Bij iBlue profiteert u van de meest ervaren makelaars van Nederland. Binnen Mijn iBlue heeft u direct iedere bieding en tegenbieding inzichtelijk.  

Koopakte 

step

De koopakte is het belangrijkste document bij de verkoop van uw huis. Uw iBlue makelaar neemt de koopakte graag met u door en deze verschijnt ook in Mijn iBlue. U kunt de koopakte hier zelf nogmaals doorlezen en andere documenten bekijken of uploaden.  

Overdracht  

step

Het is zover, u kunt uw huis officieel overdragen aan de koper. Uw huis wordt nog voor een laatste keer geïnspecteerd  om te kijken of alles volgens afspraak achtergelaten wordt. Uw iBlue makelaar controleert voor u de leveringsakte en de eindafrekening.