Over iBlue:

Uw thuis voor huizen

iblue

Dat is waar het om gaat bij iBlue. Uw huis of appartement verkopen, uw nieuwe huis of appartement zoeken, vinden en kopen. Zonder gedoe, op een slimme en professionele manier met een persoonlijk en deskundig advies van een ervaren makelaar. Advies dat vaak gratis en vrijblijvend is en anders tegen scherpe tarieven.

De makelaars van iBlue begrijpen dat u niet zit te wachten op een makelaar waar u alleen terecht kunt wanneer hij tijd heeft. U wilt een makelaar waar u alle informatie krijgt op het moment dat u die nodig hebt. Zodat u op elk moment een weloverwogen beslissing kan nemen.

Uw iBlue makelaar staat voor u klaar
Bent u van plan een huis te kopen of te verkopen? iBlue Makelaars biedt u precies de makelaar die u nodig heeft. Uitgebreide dienstverlening tegen zeer concurrerende voorwaarden. Dat kan omdat iBlue slim georganiseerd is: de makelaars doen waar zij goed in zijn: verkopen en aankopen. Zij worden hierbij ondersteund door Serviceteams, die precies weten wie u bent en tijdens kantooruren continu voor u klaar staan. Door deze manier van werken heeft de iBlue makelaar veel tijd voor u als klant. Een iBlue makelaar doet per jaar meer transacties dan een gemiddelde NVM makelaar. U profiteert van deze kennis en ervaring en bent altijd compleet geïnformeerd, bijvoorbeeld via uw persoonlijke Mijn iBlue account.

Wat biedt iBlue?
• iBlue internet, altijd online
 24 uur per dag al uw aankoop en verkoopzaken regelen op Mijn iBlue. Toegang tot het complete dienstenaanbod, in begrijpelijke en heldere taal. Met een groot aantal adviesmodules. Ook een persoonlijke afspraak is via internet zo gemaakt.
• iBlue serviceteams, altijd persoonlijk
Met één telefoontje compleet op de hoogte blijven, en indien nodig wordt u direct doorverbonden met een makelaar.
• iBlue makelaar
 De iBlue makelaars staan direct voor u klaar voor een persoonlijk advies in heel Nederland. De iBlue makelaar deelt graag alle kennis met u. En heeft u een spoedaankoop? Geen punt. iBlue komt direct in actie.

iBlue is lid van de NVM
iBlue Makelaars is een NVM makelaar met een centraal hoofdkantoor in Amsterdam en meerdere vestigingen verspreid over Nederland. iBlue is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste verkoopmakelaars en de grootste aankoopmakelaar van Nederland. Door de samenwerking met de NVM biedt iBlue u de beste zoekopdracht van Nederland, helemaal gratis en komt uw huis bij verkoop op een prominente plek op Funda.
 


Contact met iBlue?

iBlue makelaars heeft regiokantoren in heel Nederland.
Deze kantoren worden centraal ondersteund door het hoofdkantoor in Amsterdam.

Adres van het hoofdkantoor:
iBlue Makelaars
Johan Huijsenstraat 7
1087 LC Amsterdam
020 707 5999
088 700 7007
(lokaal tarief)

Stuur een e-mail naar:

info@iblue.nl

iBlue partners