Buitenom 1
8314 AM BANT

€ 450.000

Maandprijs exact weten?

 • Prachtig gelegen Bungalow op royaal (936 m2)perceel, met prachtig uitzicht en een heerlijk zwembad, garage en ruime parkeergelegenheid. Deze woning biedt bovendien de mogelijkheid voor kantoor/praktijk aan huis.

  De woning is zeer goed onderhouden, geïsoleerd, uitgerust met 28 zonnepanelen en gemoderniseerd, en biedt meer dan 200 m2 woonoppervlakte en 3 royale slaapkamers, waar zo nodig gemakkelijk 4 slaapkamers van te maken zijn.

  Het zwembad is voorzien van verlichting en een solardeck en met buitendouche.

  De bungalow is recentelijk geschilderd en voorzien van Trespa boeiboorden.

  De zonnepanelen leveren 4500 kwh, en daarmee zijn bungalow en zwembad energie-neutraal. (voor electriciteit)

  De hoge plafonds, prachtige serre en ligging zorgen voor een heerlijk lichte en ruime woning met bijzonder veel mogelijkheden.

  Indeling:

  Ruime, lichte hal met toilet, meterkast, woonkamer met prachtige ronde serre met vrij uitzicht, open haard en openslaande deuren naar de tuin. Moderne lichte keuken, voorzien van alle inbouwapparatuur. 3 ruime slaapkamers (waarvan twee) met toegang tot de tuin, badkamer met ligbad, toilet, douche en dubbele wastafel. Een 4e (kleed)ruimte met toegang naar het zwembad, welke grenst aan een stook-en wasruimte (CV HR 2017) en toegang tot de ruime verwarmde garage (6x3.30).

  U bent van harte welkom om deze heerlijke woning te bezichtigen met grandioze ligging in Bant, nabij Emmeloord en Lemmer (7 Km.), direct aan de A6 met verbinding tussen randstad en het noorden. Amsterdam, Utrecht , Groningen op 1 uur afstand.

  .