Consumentenbond positief over iBlue.nl 

Als u op zoek bent naar een huis of uw huis wilt verkopen, kunt u gebruikmaken van de handige diensten van iBlue. Dat vindt ook de Consumentenbond. Want zij zijn zeer positief over de mogelijkheden en service van huizensite en makelaar iBlue.nl.

Meer dan een huizensite
Met iBlue zoekt u woningen op basis van uw voorkeuren en wensen. En als u dat wilt, houden wij u via de mail op de hoogte van het huizenaanbod. Maar iBlue gaat nog een stap verder. Want naast een huizensite is iBlue ook een makelaar. iBlue ondersteunt u bijvoorbeeld met gratis diensten zoals de Aankoophulplijn en de Vraagprijstaxatie. Natuurlijk kunt u ook gewoon even bellen als u een vraag heeft over de aankoop, verkoop of financiering van uw huis. Met een gratis account ervaart u het gemak van iBlue.Consumententbond vergelijkt huizensites
In augustus 2010 heeft de Consumentenbond een aantal bekende en minder bekende huizensites voor u op een rij gezet. De sites zijn beoordeeld op zoekmogelijkheden en de service aan kopers. Bekijk hieronder de vergelijking van de Consumentenbond en de uitgebreide mogelijkheden van iBlue.Kopen? Als eerste op de hoogte van het aanbod
Bent u op zoek naar uw droomhuis? iBlue houdt u per mail direct op de hoogte van het nieuwe en het gewijzigde huizenaanbod. Zo bent u er altijd als een van de eersten bij. En met Mijn iBlue kunt u meerdere zoekopdrachten opgeven en opslaan, zodat u tegelijkertijd in verschillende buurten of prijsklassen kunt zoeken.

Verkopen? Waardebepaling en gratis advies
Denkt u eraan uw huis te verkopen? Dan bent u vast nieuwsgierig hoeveel u ervoor kunt vragen. Meld u aan voor Mijn iBlue, dan krijgt u direct alle informatie rondom de verkoop van uw huis. Bijvoorbeeld een gratis vraagprijsindicatie. En natuurlijk staat de iBlue NVM-makelaar altijd voor u klaar voor gratis advies over bijvoorbeeld het openingsbod.

Uw huis vergelijken met andere koopwoningen
Als uw huis in de verkoop staat, wilt u natuurlijk weten hoe populair het is. Met Mijn iBlue blijft u goed op de hoogte van de ontwikkelingen. Statistieken laten u precies zien hoe vaak uw huis wordt bekeken. Of hoe vaak het voorkomt in de zoekopdrachten van potentiële kopers. Daarnaast krijgt een goed overzicht van de concurrentie in de omgeving.